• ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ “Pluralism”

  ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΝΑ "ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ"

  ΚΑΤΙΑ ΒΑΡΒΑΚΗ "Φανταστικό τοπίο", 40Χ40 εκ.

  ΦΑΝΗ ΑΧΕΙΜΑΣΤΟΥ, χαρακτικό

  21 Εικαστικοί παρουσιάζουν 80 έργα τους με την επιμέλεια της εικαστικού Σοφίας Μπόμπολη.
  Ένας ανοικτός διάλογος, με πολλές διαφορετικές γραφές, εδώ προτάσσει το εικαστικό αποτέλεσμα για να ταξιδέψει το θεατή. Ο κάθε καλλιτέχνης διαρθρώνει το έργο του με μοναδικό τρόπο και το εντάσσει στο σύνολο μιας έκθεσης, που παράγει αρμονική πολυφωνία, προσφέροντας επιλογές στο θεατή.
  Όπως λέει ο ποιητής Γιώργος Σεφέρης «Για να πεις αυτό που θέλεις να πεις πρέπει να φτιάξεις μια άλλη γλώσσα και να τη θρέψεις χρόνια και χρόνια με ότι αγάπησες”.
  21 καλλιτέχνες με διαφορετικές προσωπικές διαδρομές, από διαφορετικές γενιές, διαφορετικές βιωματικές εμπειρίες, ανάγκες, οράματα, συνθέτουν το εικαστικό τοπίο της έκθεσης “Pluralism”.
  Τα έργα ζωγραφικά, χαρακτικά και γλυπτά έφθασαν στην ArtΠρισμα για να συμβάλλουν στο Εορταστικό κλίμα της εποχής και να δώσουν το μήνυμα ότι οι καλλιτέχνες είναι μια κατηγορία ανθρώπων που σκέπτονται και παράγουν αντικείμενα τέχνης για να μην ξεχνάμε πως η εποχή μας είναι δημιουργική και πως η εποχή μας ΕΜΠΝΕΕΙ.
  Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:
  Φανή Αχειμάστου, Κάτια Βαρβάκη, Ξένια Βλαχου, Ευαγγελία Βολακάκη,, Ιωάννα Δασκαλάκου,Μαρία Ζαίρη, Λιάνα Καρά, Ειρήνη Κανά, Μαίρη Καττέ, Τίνα Κόντογλη, Κωνσταντίνος Κόντος, Ρήγας Τάσος, Κώστας Κουνάλης, Λάζαρος Κτενίδης, Ανδρέας Νικολάου, Δέσποινα Πανταζή, Νικόλαος Μαλλιάς, Αγνή Χρονοπούλου, Ναυσικά Ρήγα, Κωνσταντίνα Παρασκευοπούλου, Μαριλά Τσιλιμίγκρα, Αντικείμενα Τέχνης Anne Kern.
  Οργάνωση: Νατάσσα Θωμάκου
  Επιμέλεια: Σοφία Μπόμπολη